developerov.net developerov.net

 
 FAQFAQ             
            

Vem och varfor behover en webbplats pa byggaren

 
           developerov.net ->
::  
bestinterior: 23.03.2018
: 10

: 22, 2018 10:26 pm     : Vem och varfor behover en webbplats pa byggaren

Det finns flera alternativ för att skapa din egen webbplats.Låt oss titta på dem i sin historiska utseende.

Variant 1. Under en lång tid (i början av Internet) var skapandet av varjeny webbplatsutveckling av en separat mjukvaruprodukt.Den förberedda TOR (för webbplatsens struktur och funktionalitet) överfördes till programmerare, och de skrev skript (program) från början för det: a) webbplatsen fungerade i enlighet med den godkända funktionaliteten, b)ägarenkunde snabbt bytadess innehåll.Ju fler krav på funktionaliteten, desto längre och dyrare varwebbplatsen utvecklad.Samtidigt skrev varje programmerare koden så bra som möjligt, och ibland var det inte lättför andra programmerareatt förstå denna kod.

Alternativ 2. Flera år gick och programmerare noterade att för varje ny webbplats skriver de på många sätt liknande program - eftersom funktionerna på sajterna ofta sammanfaller.På detta stadium uppträddeCMS- site management system.Det här är uppsättningar färdiga program som ger webbplatsens standardfunktioner (platsvisning, sändning av meddelanden, beställning, etc.) och ger dig möjlighet att hantera den här webbplatsen (ändra dess innehåll).Här måste programmeraren installeraCMS på webbplatsen(hur du lägger programmen på en vanlig dator) och konfigurera den - skriv indesignen isidmallen, skapa nödvändiga avsnitt och sidor, konfigurera huvudfunktionen och ytterligare funktioner.

Alternativ 3. Efter en tid föreslog utvecklare en ännu enklare version av att skapa en webbplats - för att bygga din webbplats direkt i webbläsaren från de färdiga blocken (det var därför namnet formgivaren dök upp).I det här fallet kan en personskapa en webbplatsutan hjälp av programmerare.

Vänta, skynda inte på att elda dina programmerare och gå till platsdesigners.För närvarande erbjuder designers ett mycket brett utbud av funktioner, bland annatför nätbutiker(speciellt jämfört med 8-åriga designers designers).Men fortfarande kan dessa funktioner inte räckaför din webbplats.Här är det nödvändigt att titta på vad den specifika formgivaren ger.

Totalt sett ser vi nu:
- Alternativ 1 (utvecklingfrån början) används sällan, främst för icke-standardiserade projekt.
- Alternativ 2 (plats på CMS) - det viktigaste alternativet för att skapa en webbplats.
- Alternativ 3 (plats på designern) - inte särskiltpopuläri kommersiell sfär, åtminstone i jämförelse med alternativ 2. Orsaken är att deförsta konstruktörernavar långt ifrån idealiska.Det fanns få funktioner tillgängliga, få designalternativ och webbplatsstruktur, inga ändringar i kod eller utseende, allvarliga problem medseooptimeringoch arbetshastighet.Och även om idag är många av dessa problem framgångsrikt löst i designers del, men som de säger - har sedimentet kvar.För ett år sedan rekommenderade vi inte våra kunder att skapa webbplatser på designers.

Idag kommer vi att försöka återuppliva meningen om webbplatsdesigners och berättamer omde fallen när skapandet av en webbplats på endesignerär mer lämplig än för ett fullvärdigt CMS.

Lägg omedelbart en reservation om att det inte handlar om fria designers.Det är nästan omöjligt att skapa en webbplats alls utan kostnad.Här pratar vi om betalda designers och de fall där kostnaden för att betala designern är lägre än kostnaden för att skapa enwebbplats på CMSoch betala för programmers arbete.

One-Time Deal

Det här är när du behöver sälja enprodukt eller tjänst(eller uppmärksamma en viss händelse) bara en gång.Håller med om det skulle vara konstigt att spendera 1-2 hundra tusen för att skapa en webbplats för försäljning av en webbplats (eller en lägenhet), och efter försäljningen, radera bara den här sajten.

En särskiljande egenskap hos sådanaprojektär trafiken på dem kommer från reklam (från kontextuell annonsering, från reklam isociala nätverk, från tematiska sändningar) eller frånspecialiserade portaler(till exempel frånmeddelandekort), men inte från den organiska utgivningen av sökning motorer.Därför finns det ingen uppgift att marknadsföra en ny webbplats i sökmotorer.

Och webbplatsens funktionalitet blir ganska enkel.Du måste posta text med kontakter, enbildruta med bilder, ett formulär för att skicka ett program och eventuellt flerasidormed mer detaljerade tekniska beskrivningar.

Sammanfattningsvis är uppgiften att snabbt och billigt skapa enliten webbplatsmed en enkel funktionalitet som borde vara begriplig och bekvämför användarna(men utan att titta tillbaka till sökrobotarna).

Platsbyggaren här är ganska lämplig, kostnaderna kommer att vara enligt följande:

- Domän namn.Du kan använda ett namn som generellt genererar enkonstruktör- det blir nivå 3 och kanske inte särskilt vackert:

Om det är viktigtatt duhar ett normalt läsbart domännamn (till exempel föratt skriva ut på visitkort), köp sedan en separat domän, för ett år betalar du 10-20 dollar.

- Skapande aven webbplats.Designers har vanligtvis 3-4 tariffer för webbplatser med varierande komplexitet (antal sidor / produkter, ytterligare moduler).Eftersom vi behöver enenkel webbplats, är minimitakten troligast. Ungefärligt pris är $ 10-30 per månad.

Lägg ner ca 1-3 dagar för att fylla på platsen (val av bilder, skrivtext), glöm inte att 2-3 timmar kommer att gå för attförstå inställningarnahos designer.

Egentligen allt - du kommer att fåen liten webbplats(landning) för att samla in leads ochapplikationer.Kommer bara att köras på den reklam.Och efter transaktionen (eller slutet på händelsen) - ta bortwebbplatsenfrån designern och förnya inte domännamnet.

Inget förtroende för affärsidén

Det här är när du vill sälja något som ingen annan har sålt - tillexempelvarmvattenflaskor för elefanter.Eller bestämde sig för att sälja något känt, men i ettnytt paket- till exempel bisyboardi formav en elefant.Återigen vill jag inte tillbringa samma par hundra tusenpå skapandetav webbplatsen för att förstå inom sex månader att tanken inte har kommit.

För att testa efterfrågan används flera metoder, till exempel: a) skapa en grupp isociala nätverkeller, om funktionen för socialt nätverkande inte räcker till, b) skapa en webbplats på designern.

Eftersom efterfrågan är oklart, är det heller inte nödvändigt attsökatrafik i det här fallet heller.Vi kommer att ta trafik från reklam, som iföregåendefall.

Funktionen påwebbplatsenkommer att vara enkel - en detaljerad beskrivning, en reglage med foton och videoklipp,recensioner, beställningsformulär.Du kan inte omedelbartfästa onlinebetalning och lämna den för senare, när det kommer att vara klart om det finns en efterfråganpå ditterbjudande.

Sammanlagt kommer kostnaden för attskapawebbplatsen liknar dentidigare versionen- domänen (om du behöver en), en av de billiga designerpriserna och tiden för att slutföra 1-3 sidor.

Jag måste köra webbplatsen brådskande

Allt är klart.Termen attstarta webbplatsen(om TK redan är redo för struktur och funktionalitet finnsprototyper, design och grundläggande texter skrivna) - en vecka, åtminstone, och frilansare pumpade av kraftingenjörer.Om veckan är inte i lager, skapar vi enpåbörjad platspå designer och tillbringa en månad eller två trafik på det, och vi tyst utvecklahuvudsida.

Här kommer skillnader från tidigare versioner:

Domänenförvärvas omedelbart, så att dess ålder börjar räknas.

Vi läggerSSL-certifikat(för https), så att vi i juli2018inte får en överraskning.

Vi skriver texter som är optimerade för denödvändiga nyckelfrågorna, skriver metataggar och rubrikerför sidorna.

Vi utför annan grundläggande seooptimering (robots.txt, sitemap.xml, omdirigeringar), sättanalytikräknare, ställa in mål.

Sålunda kommer sökrobotten redan nu att läsa deoptimerade datafrån stubben, medan du utvecklarhuvudprojektet, vilket kommer att påskynda webbplatsens ytterligare utgång till toppen.Dessutom kanrapporterfrån räknare (närvaro, användarbeteende och omvandlingar) låta digseoch fixa problemområdena redan före lanseringenav huvudsidan.

Totalt,i så fallkommer kostnaderna att vara något högre än detidigare: du behöver SSL-certifikatstöd,optimeringskapacitetoch ytterligare moduler (online-konsulter, nedladdning av priser, e-postleverantörer, etc.).
:   
           developerov.net -> : GMT
1 1

 
 Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
phpBB